Foredrag

Artist Talk 2. oktober 2019

Aarhusmaleren Jørgen Mikael Andersen, der fortiden udstiller hos Odder Kunst, KunstVærket, Vitavej 60, 8300 Odder har onsdag 2. oktober kl. 19 Artist Talk. Foreningen giver en kop kaffe. Gratis for medlemmer. Kom selv og se den fine, aktuelle udstilling, der er åben på fredage, lørdage og søndage til og med søndag 6. oktober mellem kl. 14 og 17. Siden 1984 har Aarhuskunstneren Jørgen Mikael Andersen kontinuerligt arbejdet med oliemaleri, foto og musik, og på Aarhus Kunstakademi med bl. a. Odder-maleren Mogens Gissel som lærer. Senere blev han optaget på det Jyske Kunstakademi. Jørgen Mikael Andersen udviklede snart sin egen helt unikke tilgang til maleriet. For ham handler maleriet først og fremmest om farve, flade og rytme. Se tidligere mail om udstillingen samt opslag på Odder Kunsts Facebooksiden.

 

To tilbud til medlemmerne af Odder Kunst forening & samling

1. Foredrag i KunstVærket, Vitavej 60, Odder, ved maleren Magnus Løfgren, der vil fortælle om sin og faderens kunst. Kage og kaffe.
Medlemmer gratis adgang, ikke medlemmer 30 kr.
Udstillingen om Hans og Magnus Løfgren varer til og med 4. dec.
Åbent fredag, lørdag og søndag mellem 14 og 17.

2. Mød Vibeke Nørgaard Rønsbo på hendes udstilling på Odder Museum i dagene fra 4. til 11.december. Der er kaffe eller gløgg på kanden. Hver dag kl. 15 giver Vibeke en omvisning.
Udstillingen er åben tirsdag-fredag 13 – 16 og i weekender 13 – 17.

Udstillingen er blevet til i et samarbejde mellem Odder Museum/ Moesgaard Museum, Odder Kunst forening & samling og kunstneren.

Mere på www.oddermuseum.dk

Odder museum