Udstillingen Farcecirklen

Kære medlemmer af Odder Kunst,

Så kan I atter glæde jer til en ny udstilling i VitaPark, idet Kunstklubben Farvecirklen traditionen tro udstiller hos os først på året, og i år er der Fernisering den 7. februar 2020 kl. 16 i KunstVærket, Vitavej 60, 8300 Odder.
Udstillingen kan herefter ses på fredage, lørdage og søndage til og med 23. februar mellem kl. 14 og 17.

Farvecirklen, etableret 2012, har 20 medlemmer, og klubben er så populær, at der er ventetid for nye medlemmer. De maleglade medlemmer mødes hver torsdag året rundt i Pakhuset, hvor de udveksler ideer og inspiration. Medlemmerne maler i vidt forskellige genrer under professionel rådgivning og vejledning 12 gange om året. Det vil sige, at der males både figurativt og abstrakt, ligesom det sociale er en stor del af samværet.

Følgende udstiller:
Helle Buttenschøn, Annelise Kjellow, Birgitte Helsing Nielsen, Doris Sørensen, Edith Mondrup, Gerda Jørgensen, Grith Zanchetta, Hanne Winding, Helle Esbo, Knud Lauritsen, Lene Nygaard, Solvay Flyvbjerg, Søren Astrup Nielsen, Tove Fruelund og Aase Rasmussen.

Kunstnerne skiftes til at tage vagter i åbningstiden, så der er gode chancer for at få en god snak med de enkelte udstillere i KunstVærket. Kom til fernisering på fredag og få en god kunstoplevelse. Odder Kunst byder naturligvis på en glas vin, og der er gratis adgang for alle.

Doris Soerensen
Doris Sørensen
Doris Sørensen
Doris Soerensen
Gerda Joergensen
Gerda Jørgensen
Gerda Jørgensen
Gerda Joergensen