Udstillingen ”Etnisk Kunst” med Inger Bruhn og Karen Ette

Etnisk kunst er temaet for Odder Kunst næste udstilling. De to kunstnere, keramiker Inger Bruhn og billedkunstner Karen Ette udstiller i Kunstværket ved Vitapark 

Kunstnerne har tidligere samarbejdet om flere udstillinger. I 2017 var de med i ProKKs gruppeudstilling Århus som kulturby med værket "The ritual tree" i Botanisk Have i udstillingen "UP". 300 pinde var ophængt i et udvalgt træ.
Dele af dette værk kan nu ses i en ny sammenhæng idet pindene kommer indendørs i Kunstværket i Odder og 150 bemalede pinde vil fylde en hel væg. Pindene er dekorerede med bemalede etniske mønstre inspireret af aboriginals, indianere, samere, og andre etniske minoriteter. Desuden udstiller Inger Bruhn fade og Karen Ette malerier og blandform. 

De to kunstnere kan også ses i en fælles udstilling ProKK arrangerer på det nedlagte Amtssygehus. Der arbejder de på bøjet plexiglas. Begge kunstnere er medlemmer af BKF, billedkunstnernes forbund. Og har mange udstillinger bag sig. 

De har begge haft værkstedsfælleskab i kunstnergruppen Slottet i Horsens i 2009.

Der er fernisering fredag den 18. september kl. 16, og udstillingen er åben fredag, lørdage og søndage indtil 4. oktober. Begge kunstnere vil være til stede ved ferniseringen i Kunstværket.

Bruhn og Ette
 
Bruhn og Ette
Bruhn og Ette