Udstillingen Abstrakt Kunst - Inge-Lise Thomassen

Højbjerg kunstneren Inge-Lise Thomassen udstiller fra 4. juni 2021 kl. 14 hos Odder Kunst i KunstVærket, Vitavej 60, 8300 Odder. Pga coronaen er det uden fernisering. Husk mundbind og coronapas. Der er åbent på fredage, lørdage og søndage mellem 14 og 17. Gratis adgang. Udstillingen kan ses til og med 20. juni.

Inge-Lise Thomassen er uddannet på Århus Kunstakademi i maleri. Hun har siden udviklet sit billedsprog i en stræben efter at finde sit eget helt personlige udtryk. Hun arbejder med olie på lærred, plade og forskellige typer papir.

Billederne er ofte abstrakte, men beskueren kan ofte finde både landskab, arkitektur og mennesker i billederne, som i mange tilfælde viser sig at bestå af flere lag, der afdækker hver sin historie og sætter beskuerens fantasi og egen forestillingsevne i gang.

Inge-Lise Thomassen har en række separatudstillinger samt fællesudstillinger bag sig. Hun har også ledet kurser på Aarhus Kunstakademi samt workshops, og været på Faaborg Kunstfestival. Hun er medlem af kunstner-fællesskabet "Chokoladefabrikken" i Højbjerg. Flere af Inge-Lise Thomassens billeder kan ses på www.ingelisethomassen.dk

 

Inge-Lise Thomassen

Inge-Lise Thomassen

Inge-Lise Thomassen