Udstillingen Annette Gerlif

Billedkunstner Annette Gerlif, Viborg, udstiller hos Odder Kunst i KunstVærket, Vitavej 60, 8300 Odder. Der er fernisering fredag 1. oktober kl. 16. Udstillingen vil herefter være åben på fredage, lørdage og søndage mellem jkl. 14 og 17 til og med søndag 17. oktober. Der er som altid gratis adgang.

Annette Gerlif er uddannet på Aarhus Kunstakademi i 2008. Hun er medlem af BKF (Billedkunstnernes Forbund) samt ProKK (Foreningen for professionelle kunstnere og kunsthåndværkere), og har siden 2008 været medlem af Kunstnergruppen 5STK.
Hun har været antaget på følgende censurerede udstillinger: Kunstnernes Sommerudstilling 2010 og 2008 i Janusbygningen og Kunstnernes Påskeudstilling 2008 i Århus Kunstbygning.
Modtager af legat fra Statens Kunstfond 2015.
Annette Gerlif er sammen med keramiker Helle Bovbjerg stifter af det kunstnerdrevene udstillingssted DRIFTSKONTORET på Bruunshaab Gl. Papfabrik, formand for Kunstforum Viborg (foreningen for professionelle kunstnere i Viborg) siden 2018, projektleder på NORDART 2019 (støttet af Statens Kunstfond), Duck Residence 2016, 2018 og 2021 (støttet af Statens Kunstfond). Hun har desuden været huskunstner i 2020 på kunstprojektet ’PAP-Værk’ (et samarbejde med Viborg Gymnasium) samt i Residency Kunsthal vARTe i 2016 (Annette Gerlif og Marianne Markvad.)

Dertil kommer bl.a. udsmykningsopgaver for Munkekærskolen, Solrød Strand, Houlkærskolen, Viborg, samt Jysk Grundvandssænkning.
Annette erkender, at hun elsker at skabe orden i en kaotisk ydre verden, og udtrykker det således: ”Jeg er udstyret med en utrættelig digital hjerne, som konstant organiserer og kategoriserer, ser mønstre og sammenhænge. En matematisk hjerne, der elsker orden, minimalisme, at gøre noget simpelt, tydeligt og klart. Min kunst er i udgangspunktet altid karakteristisk ved den åbenlyse interesse for den konkrete fysiske verdens forskellige rum og arkitektoniske formationer. Iagttagelserne kan spores direkte på billedfladen, hvor de forenkles, arrangeres og gøres flade, så de fremstår som abstraktioner og mønstre i dialog med linjer og taktile brud, der skaber modvægt, åbninger og forskydninger i billedrummet.

Siden 2008 har Annette Gerlif været en flittig udstiller overalt i landet og i januar 2022 i Flensborg sammen med keramiker Helle Bovbjerg.

Annette Gerlif
Annette Gerlif
Annette Gerlif
Annette Gerlif
Annette Gerlif
Annette Gerlif
Annette Gerlif
Annette Gerlif
Annette Gerlif studio